Opskrift - Efterårssuppe
med Hokkaido-græskar og kokosmælk

velkommen

Suppen har anti-inflammatoriske egenskaber, mætter længe
og tager kun 10 minutter at tilberede. Opskriften er til 4 personer
- men kan sagtens genopvarmes eller fryses. 



        
                         Ingredienser: -økologiske
  • 2 porer                   
  • 2 gulerødder
  • 2 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 Hokkaido græskar
  • ½ -1 selleri
  • Reven ingefær efter behov
  • Salt, peber
  • 1 dåse Kokosmælk
  • Evt. pynt ristede græskarkerne, eller hakkede nødder
 
 
                           Sådan gør du

 Porer, gulerødder og selleri skæres i ca. 2- 3 cm stykker.
 Løgene skæres i skiver
 Hvidløgene mases lidt med en ske
 Græskar skæres i både
 
 Læg det hele i en gryde, krydr med salt og peber. Riv Ingefær over grøntsagerne. Hæld vand over så det lige dækker   grøntsagerne. Lad det koge til grøntsagerne næsten er møre. Tilsæt en dåse øko Kokosmælk, og lad det varme igennem.
 Hvis du ønsker protein med i suppen, kan du tilføje kylling.
 Du kan pynte suppen med en skefuld ristede græskarkerner eller hakkede nødder.
 
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Stress-Clinic | Agerleddet 49, Erritsø | 7000 Fredericia | Tlf.: 22759419 Cvr: 12269188